top of page

VOORWAARDEN 

Retreat Relaxing & Pure Living is een relaxte week met pure en (h)eerlijke voeding waarbij wij jouw gezondheid zowel geestelijk als lichamelijk willen ondersteunen. Indien gewenst kan je ook kiezen voor licht detoxen of intermittent fasting. Wij vinden het belangrijk dat je onderstaande regels doorleest, zodat er geen misverstanden zijn gedurende jouw verblijf. Wij bieden een geadviseerde vlucht aan met ophaal- en wegbrengdienst. De kosten voor deze service mbt de geadviseerde vlucht zijn dan inbegrepen. Geadviseerde vlucht en regeling transport luchthaven is inclusief handbagage, geen koffer.

Het retreat behoudt zich alle prijswijzigingen (de factuur die je hebt toegestuurd is de prijs), tijdstippen van vliegreizen en/of foutieve vermeldingen voor. Je bent verplicht een volledig dekkende reisverzekering af te sluiten, ook bij annulering van de reis of bij schade en ongevallen gedurende de hele reisweek. Informeer bij je eigen verzekeringsagent of je volledig gedekt bent (meestal is dit wel het geval en anders direct het moment om dit aan te passen). Indien er sprake is van een medische klacht, dien je dit voorafgaand aan de reis schriftelijk te hebben medegedeeld, of je bent bij aankomst in het bezit van een verklaring van de huisarts dat je zonder bezwaren kan deelnemen aan de gezondheidsweek. Je hebt een verblijfadres in Nederland, mede i.v.m. juridische zaken.

​Een ‘complementaire/alternatieve behandeling’ valt onder de aanvullende verzekering. Wil je deze behandeling vergoed krijgen? Raadpleeg jouw zorgverzekeraar of de behandeling ook vergoed wordt in het buitenland. Een behandeling is heel persoonlijk, het is een vertrouwen tussen de behandelaar en de ontvanger Als je nog nooit een complementaire (massage) therapie hebt ontvangen, adviseren wij je om een complementair therapeut te bezoeken in Nederland. De ervaring leert dat 2 of 3 behandelingen effect hebben.  Stop niet met reguliere therapie zoals medicatie.

​Renate Zellenrath is aangesloten bij CAT, Complementaire Kwaliteitstherapeuten, RBCZ en GAT. Zie haar website www.ifyouneedtwohands.nl

 1. Het Retreat vindt doorgang bij aanmelding van tenminste 6 personen of als dit vermeld is bij het arrangement.

 2. De accommodaties zijn niet rolstoeltoegankelijk en ook niet als je niet goed ter been bent.

 3. Wel kunnen wij op het retreat je behandelingen aanbieden en reizen per auto.

 4. Niet aanbevolen als je zwanger bent, long- of hartproblemen hebt of andere ernstige medische klachten.

 5. Na aanmelding kijken wij of je kan deelnemen. Wij willen jou de beste zorg bieden.

 6. Bij medische klachten vragen wij om een verklaring van de huisarts.

 7. Na de laatste en volledige betaling ontvang je meer informatie omtrent je verblijf en een integriteitsverklaring, deze verklaring word je toegestuurd per post of per email. Hierna hebben wij telefonisch of via zoom contact (45 dagen of korter voor vertrek, afspraak in overleg). Als je aanvullend verzekerd bent, kan de complementaire behandeling mogelijk worden vergoed. Informeer bij je zorgverzekeraar.

 8. De vliegreis regel jijzelf. Je bent zelf verantwoordelijk voor de door jouw verstrekte gegevens en annulering of wijziging van jouw vlucht. Indien gewenst regelen wij het ticket voor jou, wij rekenen hiervoor EUR 25,-

 9. Boeken van het vliegticket kan je het beste doen in overleg.

 10. Wij adviseren je aan om een volledig dekkende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Ook voor schade en ongevallen gedurende de hele reisweek. Check bij jouw verzekeraar.

 11. In geval dat de boeking gemaakt wordt in code groen en overgaat naar oranje of rood of andere opgelegde regel vanuit de overheid (negatief reisadvies, codes en meer) en je hebt een aanbetaling voldaan dan betalen wij de aanbetaling niet terug. Je ontvangt hiervoor een voucher. Mocht er een negatief reisadvies worden opgelegd na betaling van het resterende bedrag (75%) dan wordt dit gedeelte direct gerestitueerd.

 12. Op het moment van vliegen ben je op de hoogte van de restricties die er gelden voor reizen naar Spanje, zoals vaccinaties, QR code. Bij een door de overheid besliste landelijke maatregel, verzoeken wij je aan de regels te houden.

 13. Geadviseerde vlucht en regeling transport luchthaven is inclusief handbagage, geen koffer.

 14. Je hebt een verblijfadres, in verband met juridische regelgeving.

 15. Gedurende deze week zijn roken en alcohol niet toegestaan en wordt geadviseerd om je aan de retreat regels te houden, bv geen snoep, koekjes, frisdrank, of mobiel uit.

 16. Er is geen korting op "niet" deelname aan activiteiten.

 17. Als door omstandigheden het retreat door onmacht (natuurramp, sluiting locatie, ziekte van teamlid of anders door onmacht) niet door kan gaan, restitueren wij 100% van de betaling. 

 18. Wij zullen er alles aandoen om een alternatief te vinden.

 19. Privacy / AVG. Om jouw boeking te verwerken of jouw aanvraag te beantwoorden ontvangen wij jouw gegevens van naam, adres, woonplaats en email adres en telefoonnummer. Relaxing & Pure Living gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en de informatie zal nooit aan derden worden doorgegeven of worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Jouw gegevens worden na de boeking nog 1 jaar bewaard, indien je wenst worden jouw gegevens direct bij thuiskomst verwijderd. Dit kan je aangeven via ons email-adres. Je kan in deze week aangeven of je een nieuwsbrief op prijs stelt.

 20. Wij vertrouwen erop dat je in het warme Zuiden milieu bewust omgaat met gebruik van airco, gas, licht en water. 

 21. Indien beschadigingen aan het retreat, overlast of andere aangebrachte schade voortijdig de dagen moeten worden geannuleerd dan berekenen wij het totale bedrag door inclusief de gemaakte kosten.

 22. Wij zijn niet aansprakelijk als tijdelijk de elektriciteit uitvalt of als er geen water is. Dit komt soms voor in Spanje.

 23. Wij zijn niet aansprakelijkheid voor diefstal, brand of andere schade die worden opgelopen gedurende jouw verblijf. Check je verzekeringen.

 24. Huisdieren zijn niet toegestaan.
   
  Kosten en Betalingen

 25. Voorafgaand aan het retreat sturen wij jou een inschrijfformulier toe en de aankomst en vertrektijden.

 26. Binnen enkele dagen gevolgd met een nota met het totaalbedrag en het verzoek tot een aanbetaling van 25%. Dit beschouwen wij dan als jouw reservering en wordt niet gerestitueerd of zie artikel 17.

 27. Betaling uitsluitend per giro of bank. Indien wij geen reactie ontvangen binnen 4 dagen vervalt de reservering.

 28. Bij een boeking van 2 personen op 1 kamer, geldt de genoemde prijs op de site of actie.

 29. Bij een boeking van een 1-persoon-kamer geldt de genoemde prijs op de site of actie.

 30. Bij annulering na bevestiging en betaling van 25% wordt de aanbetaling niet meer gerestitueerd, met uitzondering zie eerder genoemde regels in coronatijd.

 31. Bij een reis annulering en als documenten om te reizen niet in orde zijn waardoor de reis niet door kan gaan, zijn wij niet aansprakelijk en wordt de aanbetaling niet gerestitueerd. 

 32. Het resterende bedrag van 75% dient uiterlijk 45 dagen voorafgaand aan het retreat te worden voldaan.

bottom of page