top of page

Joke en Ton

Wij zijn Joke (1964) en Ton (1961) van Schie en hebben in april 2018 de grote stap genomen om te emigreren naar Spanje. Wij hebben in Archez een mooie villa gevonden en zijn een B&B begonnen "Villa Archez". Villa Archez ligt in het ruige landschap van Andalusië en heeft adembenemend uitzicht op de witte dorpen Competa en Canillas de Albaida. 

Nutriënten spelen een belangrijke rol gedurende jouw verblijf. Wij hebben in de Axarquia vele gasten ontvangen. In overleg met Renate zal ik jou gedurende het verblijf je inspireren met afgestemde gezonde voeding en heerlijke kruidenthee en je heerlijk onderdompelen en verwennen. Ik verzorg de fitness zoals "BBB" en het (aqua) joggen.

 

Ik verzorg een mooie wandeling in de directe omgeving met spectaculaire uitzichten of we gaan naar het strand. Ben je niet goed ter been, dan zorgen wij voor een alternatief.

 

Gezondheid en welbevinden staan in een hoog vaandel gedurende jouw verblijf. The COVID-19 heeft een enorme impact op iedereen gehad. Gelukkig gaat Spanje weer terug naar normaal, maar ondanks dat houden wij hoge standaards aan. De groepen zijn klein (max 10 personen) en door de 2 locaties is er veel ruimte. Wij hanteren de protocollen die gelden.

foto joke en ton.jpg

Fantastisch mooie B&B op een schitterende locatie voor een heerlijke break van het Nederlandse winterweer! We waren hier eind januari begin februari en de temperatuur was met +/- 20 graden perfect voor lange wandelingen. Het gebied leent zich bij uitstek voor adembenemende wandelingen. We werden enthousiast en gastvrij ontvangen, kregen goede omgevingstips, het eten was heerlijk en de avonden gezellig (we hebben ieder avond genoten van een heerlijk dinner). Last but not least, de B&B heeft uitstekende bedden en een heerlijke badkamer. Kortom alles wat je nodig hebt voor een heerlijke wandelvakantie of mini-break! We komen zeker terug als het wat warmer is om het zwembad te testen!

joke citroen.JPG
Joke bloemen.JPG
joke gerecht bessen.JPG
bottom of page