top of page
IMG_4978.JPG

Relaxing & Pure Living

 
Andalusië

Je verblijft om en nabij Malaga niet meer dan een uur vanaf het moderne vliegveld Malaga waar wij je zullen ophalen. Je zult verblijven in een authentieke omgeving in Andalusië dat zoveel te bieden heeft. Het achterland met prachtige vergezichten en verrassende plekjes. Je kunt je nauwelijks voorstellen dat je slechts 10 km vanaf de kust De Costa Del Sol een prachtige ongerepte natuur inrijdt. Juist door het kleinschalige toerisme, veelal rustzoekers, natuurliefhebbers met respect voor cultuur en bevolking en zij die kunnen genieten van eenvoud en (h)eerlijke manier van leven.  Een plek om grenzen te verleggen, tot rust te komen en te ervaren dat wij niet meer nodig hebben dan de natuur.

Wij maken een keuze uit prachtige comfort en luxe kamers in kleinschalige B&B's, hotels of huren een vakantiehuis met zwembad. Afhankelijk van het aantal deelnemers. Het zal je aan niets ontbreken. De meest bekende provincies rondom Malaga zijn Granada, Ronda, Sevilla, Cordoba en Cadiz met vaak nog de Moorse architectuur en vele prachtige paleizen.

We bevinden ons in serene prachtige omgeving. Met kleuren en geuren om nooit te vergeten. Op heldere dagen blauwe luchten en in de avond de stilte met een prachtige sterrenhemel. Elk seizoen laat je genieten van tropische vruchten, citroenvelden, sinaasappelbomen olijf-, amandelbomen, rozijnen plateaus, kruiden en zoveel meer, onder vaak een heerlijke zonnewarmte.

Afhankelijk van de zorgvraag en het aantal deelnemers zullen wij op de plaats van bestemming (yoga/sport) docenten of wandelgidsen inhuren of collega uit Nederland.

Heb je interesse? Klik dan op aanbod. Of als je nog meer vragen hebt welke week het beste bij je past, schrijf ons een email of bel ons.

Ontwerp zonder titel.jpg
wandel kleiner dan 3 km.JPG
bottom of page