top of page
lavendel.jpg

Relaxing & Pure Living

                  Malaga Andalusië

Relaxing & Pure Living is een concept dat de nadruk legt op een (h)eerlijke levensstijl omgeven door de natuur om op die manier ontspanning en welzijn te bevorderen. Je verblijft niet meer dan een uur vanaf het moderne vliegveld Malaga waar wij je zullen ophalen.

 

Het achterland De Axarquia met prachtige vergezichten en verrassende plekjes. Je kunt je nauwelijks voorstellen dat je slechts 10 km vanaf de kust De Costa Del Sol een prachtige ongerepte natuur inrijdt. Juist door het kleinschalige toerisme, veelal rustzoekers, natuurliefhebbers met respect voor cultuur is het extra genieten. Een plek om grenzen te verleggen, tot rust te komen en te ervaren dat wij niet meer nodig hebben dan de natuur.

Wij maken een keuze uit prachtige comfort kamers in kleinschalige B&B's of huren een vakantiehuis met zwembad of dicht bij de kust. Afhankelijk van het aantal deelnemers. Het zal je aan niets ontbreken. De meest bekende provincies rondom Malaga zijn Granada, Ronda, Sevilla, Cordoba en Cadiz met vaak nog de Moorse architectuur en vele prachtige paleizen.

We bevinden ons in serene prachtige omgeving. Met kleuren en geuren om nooit te vergeten. Op heldere dagen blauwe luchten en in de avond de stilte met een prachtige sterrenhemel. Elk seizoen laat je genieten van tropische vruchten, citroenvelden, sinaasappelbomen olijf-, amandelbomen, rozijnen plateaus, kruiden en zoveel meer, onder vaak een heerlijke zonnewarmte.

Afhankelijk van de zorgvraag en het aantal deelnemers zullen wij op de plaats van bestemming (yoga/sport) docenten of wandelgidsen inhuren of collega uit Nederland om  je aan te moedigen dat een gezonde levensstijl met voldoende lichaamsbeweging (sport en yoga), gezond eten en meditatie oefeningen zullen bijdragen aan herstel en dat deze levensstijl niet moeilijk is om te integreren in het dagelijks leven.

Heb je interesse? Klik dan op aanbod. Of als je nog meer vragen hebt welke week het beste bij je past, schrijf ons een email of bel ons.

Wij hopen jou gauw te ontmoeten in Nederland of Andalusië
T. 0031 (0) 623680106 Renate
Email: info@relaxingpureliving.com
www.relaxingpureliving.com
© 2023 All Rights Reserved
mimosa.jpg
bottom of page