Relaxing & Pure Living

 

De Axarquia Andalusië

Het retreat Relaxing Pure Living vindt plaats in het bergachtige gebied de Axarquia welke is gelegen in Andalusië. De meest bekende provincies zijn Malaga, Granada, Sevilla, Cordoba en Cadiz.  

De Axarquia is bekend om de eeuwenoude witte dorpjes (Pueblo's blancos), de Moorse architectuur en de vele prachtige paleizen in een aantal steden. Het dichtstbijzijnde luxe vliegveld is Malaga. 

We bevinden ons in serene prachtige omgeving en soms uitkijkend op Noord-Afrika. Met kleuren en geuren om nooit te vergeten. Op heldere dagen blauwe luchten en in de avond de stilte met een prachtige sterrenhemel. Elk seizoen laat je genieten van tropische vruchten, citroenvelden, sinaasappelbomen olijf-, amandelbomen, rozijnen plateaus, kruiden en zoveel meer, onder vaak een heerlijke zonnewarmte.

Renate Zellenrath en Puck Blom werken vanuit de principes van de eeuwenoude traditionele oosterse en natuurgeneeskundige gedachte, gecombineerd met westerse visie en orthomoleculaire voedingsleer welke wetenschappelijk onderbouwd is.

 

Heb je interesse? Klik dan op aanbod. Of als je nog meer vragen hebt welke week het beste bij je past, schrijf ons een email of bel ons.

geit.JPG