top of page

Aanbod

Massages

Er is veel wetenschappelijk onderzoek te vinden voor massage therapie bij verschillende klachten, denk aan pijnlijke rug/nek en schouderklachten. Door te ontspannen heeft dit invloed op het hele lichaam en door het verminderen van stress verhoogt dit welbevinden en geluk. We hebben geen wetenschap nodig, maar wil je meer weten? Pubmed.nl

Aromatherapy
Aromatherapy Oil

Massage olie

De juiste ingrediënten voor olie, pakking of crème zijn belangrijk. Wij gebruiken enkel biologische en natuurlijke producten, vegan en dierproefvrij en ongeraffineerd.

 

Toch kan het zijn dat je allergisch bent of medicatie gebruikt, vraag de masseur dan om geen olie te gebruiken.
 

Magnesium is een zeer belangrijk mineraal in ons lichaam. Hoewel tekorten in bloedwaarden niet gauw zichtbaar zijn, blijkt uit veel onderzoeken de effectiviteit van gebruik van magnesium bij stress, vermoeidheid, hormonale disbalans, pijnlijke spieren, hoofdpijn, rusteloze benen en soms darmklachten.

Alle ontspanningsmassages met 100 procent natuurlijke (etherische) olie zijn vanaf 30 min. € 37,- 

Meer wetenschap: NCBI/Pubmed

Deep tissue / cupping massage

Een bindweefselmassage is prettig om verklevingen los te maken en blokkades op te heffen. Door de bloedcirculatie te verbeteren worden afvalstoffen en overtollige vochten afgevoerd. Gecombineerd met cupping massage.

 

Bij cellulite en spierverklevingen/knobbels gebruiken wij koud cuppen, een diepere, maar milde vorm van bindweefsel massage met fysio cups.

Koud cuppen is een "bijscholing".  Kennis van de WG en TCG is vereist omdat er contra indicaties zijn, zoals spataders, ontstekingen, chemokuur, burn-out, ook hygiëne speelt een rol.

30 min. € 37,
75 minuten € 80,- 

Fysio therapie

Is een paramedisch beroep dat zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat.

Voor wie?  Eigenlijk iedereen die wel versoepeling kan gebruiken

30 min. € 37,- 

75 minuten € 80,- 

Sport massage

Een krachtige massage voor verbeteren doorbloeding.

De behandelaar maakt gebruikt van verschillende handelingen, waardoor de spieren soepeler worden.

Voor wie?  Na sporten en overbelasting.

30 min. € 37,- 

75 minuten € 80,- 

Spice Store

Kleipakking

Rondom het retreat heb je op verschillende plekken bij helder weer (en dat is vaak) uitzicht op Marokko.

 

Een kleipakking is een typisch natuurgeneeskundige aanpak. Er zijn verschillende soorten klei, zo heb je groene, bruine en rode klei. We gebruiken Rhassoul klei, afkomstig uit Marokko en is 100 procent zuiver.

Deze klei heeft een hoog absorptie vermogen en werkt ontgiftend en geschikt voor huid en haar. Door de ontspannende pakking op de pijnlijke plek(ken) en de massage nadien voel je je energieker. 

Niet voor iedereen geschikt, denk aan eczeem, allergieën voor mineralen, schildklier of hartproblemen, zwangerschap. Zie Pubmed.nl voor meer informatie. Informeer ons voorafgaand.

Is deze behandeling in het programma opgenomen? Dan ontvang je een naar keuze andere behandeling t.w.v. hetzelfde bedrag.

80 minuten € 90,- lichaamspakking met massage

bottom of page