top of page

Relaxing & Pure Living

Je verblijft om en nabij Malaga niet meer dan een uur vanaf het moderne vliegveld Malaga waar wij je zullen ophalen. Je zult verblijven in een authentieke omgeving in Andalusië met prachtige vergezichten en op verrassende plekjes. Wij maken een keuze uit kleinschalige B&B's, hotels of vakantiehuizen met zwembad en comfort kamers. 

 

Andalusië is een gebied met vele zonuren en waar elk seizoen gerijpte voeding van gezonde bodem wordt aangereikt, van citrus, fruit, amandel- en olijfbomen, van rozijnenvelden tot wijngaarden en de vele heerlijke avocado's. In deze relaxte en pure omgeving zal je grenzen verleggen en dagelijkse beslommeringen en verplichtingen ver achter je laten. Na heel veel praktijkervaring starten we in 2023 en bieden jou een geweldige kans om je in 6-dagen fitter en energieker te voelen. All-in volpension, accommodatie met privé zwembad en transfer retour vliegveld - op basis van een gedeelde 2-pp kamer aanbiedingsprijs vanaf EUR 795,- of 1-pp kamer vanaf EUR 895,- (afhankelijk van het geboekte seizoen). Incl. ophaalservice vliegveld, 2 behandelingen (totaal 90 min), (sport/yoga level 1 activiteiten), gebruik privé zwembad en handdoeken). De retreats zijn "For women only", maar ben je met een (actief) gevarieerd gezelschap van meer dan 6 personen of ben je werkgever, dan stellen wij een gezondheidsprogramma samen, bijvoorbeeld in combinatie met een tour in een van de prachtige steden rondom Malaga, een wandeltocht door een van de vele prachtige bergen of andere sportieve activiteit.

 

Renate is aangesloten bij CAT vergoedbaar en Complementaire Kwaliteitstherapeuten.

De basis is lichaamswerk zoals Shiatsu Namikoshi therapie met oosterse wijsheden en D0-In/yoga en vijf elementenleer, gecombineerd met reguliere visie door Puck Blom en verder sport, orthomoleculaire voedingsleer, coaching en massages.

Referentie:

Het is onvoorstelbaar dat je met twee behandelingen ervoor hebt gezorgd dat het na mijn val zo goed gaat nu. Ik heb nauwelijks meer pijn en wil proberen met de oefeningen die je aanraadt om soepel te blijven. TdeJ

Contact us (4).png
bottom of page