Relaxing & Pure Living

Je verblijft in de "Axarquia", een authentieke omgeving in Andalusië met prachtige vergezichten. Een gebied met vele zonuren en waar elk seizoen gerijpte voeding van gezonde bodem wordt aangereikt, van citrus, fruit, amandel- en olijfbomen, van rozijnenvelden tot wijngaarden en de vele heerlijke avocado's. In deze relaxte en pure omgeving zal je grenzen verleggen en dagelijkse beslommeringen en verplichtingen ver achter je laten. Na heel veel praktijkervaring starten we in september 2022 en bieden jou een geweldige kans om je in 6-dagen fitter en energieker te voelen. All-in volpension, accommodatie met privé zwembad en transfer retour vliegveld - op basis van een gedeelde kamer aanbiedingsprijs september 2022 EUR 765,- of 1 pp EUR 895,- (incl. ophaalservice vliegveld, 2 behandelingen, activiteiten, gebruik privé zwembad en handdoeken). De retreats zijn "For women only", maar ben je met een gevarieerd gezelschap van meer dan 6 personen, dan stellen wij een gezondheidsprogramma samen, bijvoorbeeld in combinatie met een tour in een van de prachtige steden zoals Malaga of Granada.

 

Renate is aangesloten bij CAT vergoedbaar en Complementaire Kwaliteitstherapeuten. Mogelijk kan voor complementaire therapie een vergoeding worden verstrekt uit een aanvullende verzekering. Informeer bij de zorgverzekeraar.

 

De basis is lichaamswerk zoals Shiatsu Namikoshi therapie met oosterse wijsheden en D0-In/yoga en vijf elementenleer, gecombineerd met reguliere visie door Puck Blom en verder sport, orthomoleculaire voedingsleer, coaching en massages.

Contact us (4).png